CrowdStrike: Vi deler ikke markedets syn på den kriseramte aktie

Selvom vi mente, at CrowdStrikes aktier var overvurderede før "hændelsen", er vi ikke lige så pessimistiske som markedet med hensyn til afbrydelsens indvirkning på virksomhedens drift.

Malik Ahmed Khan 06/08/2024
Facebook Twitter LinkedIn

Crowdstrike UK Main

Investorernes tillid til CrowdStrike Holdings (CRWD) er faldet markant efter det globale IT-afbrud, der blev forårsaget af en fejlbehæftet indholdsopdatering. Virksomhedens aktier er faldet med mere end 20% siden hændelsen tidligt om morgenen den 19. juli. Efter en mere omfattende gennemgang, efter vores første reaktion fredag morgen, fastholder vi vores fair value-estimat på $300 (232,72 £) og smalle økonomiske voldgravsbedømmelse for virksomheden. Vi ser fortsat CrowdStrike som en højtkvalitets sikkerhedsleverandør med en enestående historie af lønsom vækst, som vi forventer vil fortsætte.

Selvom vi anså CrowdStrikes aktier for overvurderede før kaosset, er vi ikke lige så pessimistiske som markedet om afbruddets indvirkning på virksomhedens drift. Vi ser nu aktierne som marginalt undervurderede, men de handles stadig i 3-stjernet territorium. CrowdStrikes robuste platform, stærke relationer med slutkunder og merværdiforhandlere, samt dens ekspansive platform, der vil drage fordel af leverandørkonsolidering inden for sikkerhed, understøtter vores tillid til virksomhedens langsigtede potentiale.

Selvom vi fastholder vores tillid til virksomhedens langsigtede muligheder, tror vi, at der vil være kortsigtede omkostninger. Vi mener, at CrowdStrikes ledelse og salgsteam vil skulle arbejde meget for at berolige kundernes bekymringer. Vi forudser, at virksomheden vil være nødt til at tilbyde rabatter og kreditter til eksisterende kunder for at få dem til at blive. Selvom dette skaber modvind på kort sigt, inkluderer vores basisforventning ikke et dommedagsscenario med betydelige kundetab og væsentligt lavere toplinjeudvidelse på mellemlang til lang sigt.

Nøgletal ifølge Morningstar for CrowdStrike Holdings

Fair Value Estimate: $300.00
Morningstar Rating: ★★★
Morningstar Economic Moat Rating: Smal
Morningstar Uncertainty Rating: Høj

 

Abonnér på Morningstar.dk og få adgang til tusinde af analyser:

Tilmeld dig her

Facebook Twitter LinkedIn

Papirer nævnt i artikel

Navn på papirPrisÆndring (%)Morningstar Rating
CrowdStrike Holdings Inc Class A299,85 USD8,10Rating

Om forfatteren

Malik Ahmed Khan  er aktieanalytiker hos Morningstar Research Services LLC

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. All rights reserved.

Brugervilkår        Fortrolighedspolitik        Cookie Settings        Offentliggørelser